Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Avisos
Polítiques editorials
Política d’accés lliure
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Núm. 12 (2012)
Núm. 12 (2012)
Publicat:
2012-11-15
Editorial
Un Número monogràfic dedicat a "Química i societat"
Aureli Caamaño Ros, Fina Guitart i Mas
3
Química i societat
La Crisis de los alimentos y el pan: abordaje de los fenómenos químicos y sociales
Agustina R. Echeverría, Lorenna Silva Oliveira Costa, Michelly Cristine dos Santos
4-11
L'Assecat de les fruites: idees generals i la seva possibilitat d'utilització com a recurs didàctic
José A. Martínez Pons
12-19
Cores e corantes dos bordados de Castelo Branco: interação de contextos formais e não formais na educação em química
Fátima Paixão, Mariette M. Pereira, António F. Cachapuz
20-28
Fazer sorvete para aprender sobre abaixamento da temperatura de congelamento
Martha Maria Andreotti Favaro, Gustavo Giraldi Shimamoto, Adriana Vitorino Rossi, Celso Aparecido Bertran
29-36
Els Perfums de la vida quotidiana a l'aula
Marta Segura i Fàbregas, Josep M. Valls i Casanovas
37-46
Els Colors dels aliments
Pere Castells Esqué
47-54
Food additives in chemistry lessons
Ivana Mladenovic, Jasminka Korolija, Ljuba Mandic, Igor Matijasevic, Dragan Marinkovic
55-59
Encontres
V Congrés de Docència en Química a Secundària
Pep Anton Vieta i Corcoy, Fina Guitart i Mas
60
XXIV Debat de Química a l'Institut d'Estudis Catalans
Pep Anton Vieta i Corcoy, Fina Guitart i Mas
61
Ressenyes
Herradón Garcia, Bernardo.
Los Avances de la química
. Madrid: CSIC; La Catarata, 2012.
Pep Anton Vieta i Corcoy
62
Articles
Notícies
62
Llengua
Català
English
Español
Português
Indexacio
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries