Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 19 (2017)
Vol. 19 (2017)
Publicado:
2017-04-05
Artículos
Presentacions
Salus Álvarez Vidal, Pilar Just Trilles
7-9
Text complet (Català)
Història dels orígens de la Garnatxa negra
Josep M. Puiggròs i Jové
11-32
Text complet (Català)
Vitis catalana: una eina per a documentar les varietats de ceps presents als territoris de parla catalana
Jordina Escala
33-41
Text complet (Català)
Característiques agronòmiques del conreu de la garnatxa negra
Agustí Villarroya i Serafini
43-49
Text complet (Català)
Repercussions del canvi climàtic en la qualitat del vi de garnatxa negra en les terres de Tarragona i el Priorat
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar, Antoni Sánchez-Ortiz
51-66
Text complet (Català)
Selecció clonal de la garnatxa negra
Carme Domingo i Gustems
67-69
Text complet (Català)
Correlació entre territori i vins de garnatxa negra de la denominació d'origen Montsant i la denominació d'origen qualificada Priorat
Claustre Grau, M. Carme Masqué, Josep Valiente, Xoan Elorduy Vidal
71-85
Text complet (Català)
Caracterització fenòlica i aromàtica de la garnatxa negra a la denominació d'origen Montsant. Estratègies enològiques per a la millora del color
Sergi de Lamo
87-105
Text complet (Català)
Característiques sensorials de la garnatxa negra de la DOQ Priorat
Josep Maria Mateo Sanz, Joan Miquel Canals
107-117
Text complet (Català)
Descriptors aromàtics i gustatius que identifiquen la garnatxa negra a Catalunya
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar, Joan Ignasi Domènech
119-129
Text complet (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as