Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
Vol. 19 (2017)
Vol. 19 (2017)
Published:
2017-04-05
Articles
Presentacions
Salus Álvarez Vidal, Pilar Just Trilles
7-9
Text complet (Català)
Història dels orígens de la Garnatxa negra
Josep M. Puiggròs i Jové
11-32
Text complet (Català)
Vitis catalana: una eina per a documentar les varietats de ceps presents als territoris de parla catalana
Jordina Escala
33-41
Text complet (Català)
Característiques agronòmiques del conreu de la garnatxa negra
Agustí Villarroya i Serafini
43-49
Text complet (Català)
Repercussions del canvi climàtic en la qualitat del vi de garnatxa negra en les terres de Tarragona i el Priorat
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar, Antoni Sánchez-Ortiz
51-66
Text complet (Català)
Selecció clonal de la garnatxa negra
Carme Domingo i Gustems
67-69
Text complet (Català)
Correlació entre territori i vins de garnatxa negra de la denominació d'origen Montsant i la denominació d'origen qualificada Priorat
Claustre Grau, M. Carme Masqué, Josep Valiente, Xoan Elorduy Vidal
71-85
Text complet (Català)
Caracterització fenòlica i aromàtica de la garnatxa negra a la denominació d'origen Montsant. Estratègies enològiques per a la millora del color
Sergi de Lamo
87-105
Text complet (Català)
Característiques sensorials de la garnatxa negra de la DOQ Priorat
Josep Maria Mateo Sanz, Joan Miquel Canals
107-117
Text complet (Català)
Descriptors aromàtics i gustatius que identifiquen la garnatxa negra a Catalunya
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar, Joan Ignasi Domènech
119-129
Text complet (Català)
Developed By
Open Journal Systems
Make a Submission
Make a Submission
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians