Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d’accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
Vol. 19 (2017)
Vol. 19 (2017)
Publicat:
2017-04-05
Articles
Presentacions
Salus Álvarez Vidal, Pilar Just Trilles
7-9
Text complet
Història dels orígens de la Garnatxa negra
Josep M. Puiggròs i Jové
11-32
Text complet
Vitis catalana: una eina per a documentar les varietats de ceps presents als territoris de parla catalana
Jordina Escala
33-41
Text complet
Característiques agronòmiques del conreu de la garnatxa negra
Agustí Villarroya i Serafini
43-49
Text complet
Repercussions del canvi climàtic en la qualitat del vi de garnatxa negra en les terres de Tarragona i el Priorat
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar, Antoni Sánchez-Ortiz
51-66
Text complet
Selecció clonal de la garnatxa negra
Carme Domingo i Gustems
67-69
Text complet
Correlació entre territori i vins de garnatxa negra de la denominació d'origen Montsant i la denominació d'origen qualificada Priorat
Claustre Grau, M. Carme Masqué, Josep Valiente, Xoan Elorduy Vidal
71-85
Text complet
Caracterització fenòlica i aromàtica de la garnatxa negra a la denominació d'origen Montsant. Estratègies enològiques per a la millora del color
Sergi de Lamo
87-105
Text complet
Característiques sensorials de la garnatxa negra de la DOQ Priorat
Josep Maria Mateo Sanz, Joan Miquel Canals
107-117
Text complet
Descriptors aromàtics i gustatius que identifiquen la garnatxa negra a Catalunya
Montserrat Nadal Roquet-Jalmar, Joan Ignasi Domènech
119-129
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries