Característiques sensorials de la garnatxa negra de la DOQ Priorat

Autors/ores

  • Josep Maria Mateo Sanz
  • Joan Miquel Canals

Resum

El tractament estadístic de les dades de tast dels vins de la DOQ Priorat indica els principals trets dels vins de garnatxa negra d'aquesta DOQ, i mostra les aromes afruitades i el postgust com a trets característics. Diferencia clarament els vins segons l'origen varietal i en funció de la zona de producció. També s'observa una diferència anual. Es mostra un efecte sinèrgic entre la garnatxa negra i la carinyena o samsó.

Descàrregues

Publicat

2017-04-05

Com citar

Mateo Sanz, J. M., & Canals, J. M. (2017). Característiques sensorials de la garnatxa negra de la DOQ Priorat. Dossiers Agraris, 19, 107–117. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/DA/article/view/95050.001

Número

Secció

Articles

Articles més llegits del mateix autor/a