Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona

Authors

  • Xoan Elorduy Vidal
  • M. Carme Masqué Tell
  • Carmen Martinez
  • Claustre Grau
  • Beatriz Zaplana

Abstract

Aquest article presenta els resultats obtinguts d'estudis de caracterització fenòlica realitzats per l'Estació de Viticultura i Enologia (EVE) de Reus (INCAVI), amb el suport i la col·laboració del Consell Rector de la DO Tarragona i de la Cooperativa de Rodonyà, sobre la varietat sumoll plantada al terme municipal de Rodonyà. Els resultats obtinguts, amb classificacions dels grups estudiats mitjançant funcions discriminants, permeten avançar una clara caracterització d'aquesta varietat respecte a d'altres vins elaborats dins la seva mateixa àrea geogràfica.

Published

2013-04-17

How to Cite

Elorduy Vidal, X., Masqué Tell, M. C., Martinez, C., Grau, C., & Zaplana, B. (2013). Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona. Dossiers Agraris, (14), 43–54. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/DA/article/view/80488.001

Issue

Section

Articles

Most read articles by the same author(s)