Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d’accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
14 : La varietat sumoll
14 : La varietat sumoll
Publicat:
2013-04-17
Articles
Presentació
M. Àngels Collado
5-6
Text complet
L'Arqueologia del sumoi
Isidre Pastor i Batalla
7-18
Text complet
Documentació històrica del sumoll-sumoi
Josep Maria Puiggròs i Jové
19-32
Text complet
Caracterització ampelogràfica i molecular de la varietat sumoll negre
Lluís Giralt i Vidal, Anna Puig Pujol, Carme Domingo i Gustems, Òscar Catalina Alonso, Roger Rovira
33-42
Text complet
Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona
Xoan Elorduy Vidal, M. Carme Masqué Tell, Carmen Martinez, Claustre Grau, Beatriz Zaplana
43-54
Text complet
El Sumoi, aspectes agronòmics
Claustre Grau, Xoan Elorduy Vidal, Sandra Rico
55-64
Text complet
Descripció del tast de vins elaborats amb la varietat sumoll
Montse Nadal, Joan Rovira
65-76
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries