Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona

Autors/ores

  • Xoan Elorduy Vidal
  • M. Carme Masqué Tell
  • Carmen Martinez
  • Claustre Grau
  • Beatriz Zaplana

Resum

Aquest article presenta els resultats obtinguts d'estudis de caracterització fenòlica realitzats per l'Estació de Viticultura i Enologia (EVE) de Reus (INCAVI), amb el suport i la col·laboració del Consell Rector de la DO Tarragona i de la Cooperativa de Rodonyà, sobre la varietat sumoll plantada al terme municipal de Rodonyà. Els resultats obtinguts, amb classificacions dels grups estudiats mitjançant funcions discriminants, permeten avançar una clara caracterització d'aquesta varietat respecte a d'altres vins elaborats dins la seva mateixa àrea geogràfica.

Descàrregues

Publicat

2013-04-17

Com citar

Elorduy Vidal, X., Masqué Tell, M. C., Martinez, C., Grau, C., & Zaplana, B. (2013). Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona. Dossiers Agraris, (14), 43–54. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/DA/article/view/80488.001

Número

Secció

Articles

Articles més llegits del mateix autor/a