Innovación, redes y flujos en el estudio del territorio (mesa redonda del XVIII Congreso de la AGE. Bellaterra, 26 de septiembre de 2003)

Autors/ores

  • Francesc Maria Muñoz Ramírez
  • Montserrat, coor. Pallarès Barberà
  • Luis Ángel Fernández Hermana
  • Antoni Francesc Tulla i Pujol
  • Joana Maria Seguí Pons

Resum

L'espai s'encogeix però l'abast dels béns i relacions en l'espai s'eixamplen. Grans invencions en la història han marcat la reorganització de l'espai i també les activitats, les relacions i els valors en el territori. Aquest ha reaccionat oferint nous escenaris, adaptant-se a noves necessitats i creant nous reptes. La geografia ha estat la protagonista, ciència que ha analitzat i intervingut en aquests processos. Els espais de mercat, el paral·lelisme entre el món digital i el món real, la geolocalització dels e-serveis i de les noves activitats econòmiques han empès la geografia a un nivell encara més important en seu paper dins de les cièncias socials. Aquesta taula rodona respon, des de la modèstia, a les preguntes següents: Com influeix l'extrema velocitat dels fluxos en el significat i la percepció que les persones atribueixen a les coses, en una gran varietat d'escenaris socials i culturals? Com influeix aquesta velocitat en el significat i la percepció que les persones atribueixen a les coses, en una gran varietat d'escenaris socials i culturals?

Descàrregues

Publicat

2005-02-24

Com citar

Muñoz Ramírez, F. M., Pallarès Barberà, M. coor., Fernández Hermana, L. Ángel, Tulla i Pujol, A. F., & Seguí Pons, J. M. (2005). Innovación, redes y flujos en el estudio del territorio (mesa redonda del XVIII Congreso de la AGE. Bellaterra, 26 de septiembre de 2003). Treballs De La Societat Catalana De Geografia, (57), 159–180. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TSCG/article/view/10471.001

Número

Secció

Notes i documentació