Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Avisos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Tàrrega, Amparo, Institut d’Agroquímica i Tecnologia Alimentària (IATA-CSIC)
Revista de la Societat Catalana de Química Núm. 21 (2022)
- Articles
Caracterització d’olis aromatitzats amb tòfona en comparació amb els compostos orgànics volàtils (COV) de la tòfona Tuber melanosporum mitjançant anàlisi sensorial i cromatogràfica per HS-SPME/GC-MS
Resumen
PDF (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as