HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Revista Catalana de Sociologia

La Revista Catalana de Sociologia (RCS) és la revista promoguda i editada per l’Associació Catalana de Sociologia (ACS), entitat filial de l’Institut d’Estudis Catalans. La revista fou fundada l’any 1995. Es publica dos cops l’any. A partir del Núm. 24 l’edició és exclusivament digital.

 

CLIQUEU PER CONSULTAR LA REVISTA A ISSUU 

Avisos

 

NOTA

 
A partir del nº 27 la nova direcció reprèn la Revista Catalana de Sociologia que ha adoptat un format digital per adaptar-se a les potencialitats que aquesta tecnologia ofereix per arribar a un nombre més ampli de persones i de manera més flexible.  El sistema de gestió digital que s'utilitza és l'Open Journal System (OJS) de codi obert i ús gratuït que permet preparar revistes en línia i complir els requisits i les normatives internacionals, i que ha estat adoptat per l'Institut d'Estudis Catalans per a desenvolupar l'Hemeroteca Científica Catalana amb la intenció de facilitar la producció i difusió de revistes científiques.

 
Enviat: 2011-07-22 Més...
 
Més avisos...

Núm. 31-2 (2016)


PortadaCreative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

 

ISSN: 2013-5149 (ed. electrònica)

 

Revista indexada a: DIALNET, RESHIN-RECS, e-revistas, RACO