Entrevista a Jordi Arbiol amb motiu de la commemoració del Premi Nobel de Química 2017

Autors/ores

  • Jordi Arbiol Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i Barcelona Institute of Science and Technology (BIST).

Paraules clau:

Microscòpia crioelectrònica, Premi Nobel de Química.

Resum

El Premi Nobel de Química 2017 va ser atorgat a Jacques Dubochet, Joachim Frank i Richard Henderson pel «desenvolupament de la microscòpia crioelectrònica per a la determinació estructural a alta resolució de biomolècules en dissolució». En aquesta entrevista, el professor ICREA Jordi Arbiol, de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), parla sobre els aspectes
més revolucionaris d’aquesta tècnica, entre altres aspectes de la microscòpia electrònica.

Paraules clau: Microscòpia crioelectrònica, Premi Nobel de Química.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Biografia de l'autor/a

Jordi Arbiol, Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i Barcelona Institute of Science and Technology (BIST).

Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i Barcelona Institute of Science and Technology (BIST). Group of Advanced Electron Nanoscopy (GAe-N)

Descàrregues

Número

Secció

Articles