La cooperativa lletera del Cadí: marca i qualitat

Autors/ores

  • Lourdes Viladomiu Departament d’Economia Aplicada, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Universitat Autònoma de Barcelona

Paraules clau:

cooperatives, sector lleter, indústria alimentària, factors d’èxit.

Resum

La cooperativa del Cadí ha fet cent anys el 2015 i constitueix un exemple d’excepció a Catalunya, ja que en el sector lleter transformador el cooperativisme no està gaire present. Cadí ha posat en funcionament una estratègia basada en el valor afegit, la marca, la qualitat, la innovació i la cooperació que li ha permès sobreviure en contextos socioeconòmics canviants. En aquesta nota assenyalarem breument l’evolució històrica, els factors d’èxit i els reptes actuals de la Cooperativa Cadí.

Paraules clau: cooperatives, sector lleter, indústria alimentària, factors d’èxit.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Número

Secció

Articles