Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Declaración de privacidad
Contacto
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 6 Núm. 3 (2003)
Vol. 6 Núm. 3 (2003)
Publicado:
2010-03-08
Editorial
In memory of Herman J. Phaff (1913–2001)
Tomás G. Villa, Enrique Herrero, Arnold L. Demain
155-156
PDF (English)
Review Articles
Herman Jan Phaff: professor, mentor, friend and colleague
Arnold L. Demain
157-161
PDF (English)
The Phaff school of yeast ecology
Marc-André Lachance
163-167
PDF (English)
Phaffia rhodozyma
: colorful odyssey
Eric A. Johnson
169-174
PDF (English)
Reflections on the classification of yeasts for different endusers in biotechnology, ecology, and medicine
Ann Vaughan-Martini
175-182
PDF (English)
Comparative genomics of yeast species: new insights into their biology
Enrique Herrero, María Ángeles de la Torre, Eulogio Valentín
183-190
PDF (English)
Fungal biotechnology
José L. Adrio, Arnold L. Demain
191-199
PDF (English)
Molecular evolution in yeast of biotechnological interest
Amparo Querol, Carmela Belloch, María Teresa Fernández-Espinar, Eladio Barrio
201-205
PDF (English)
Biotechnology of natural and winery-associated strains of
Saccharomyces cerevisiae
Alessandro Martini
207-209
PDF (English)
Learning from yeasts: intracellular sensing of stress conditions
Mariano Gacto, Teresa Soto, Jero Vicente-Soler, Tomás G. Villa, José Cansado
211-219
PDF (English)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as