Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Avisos
Política editorial
Política de acceso abierto
Archivado
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo Editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Patrocinio de la revista
Inicio
/
Archivos
/
18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
Publicado:
2015-11-25
Artículos
Presentació
Eduard Puig i Vayreda
7-8
Text complet (Català)
Algunes referències històriques de la varietat garnatxa a l'Empordà
Josep Blanch i Dalmau
9-18
Text complet (Català)
Llegenda i veritats d'Arnau de Vilanova sobre el vi dolç natural
Josep Maria Puiggròs i Jové
19-30
Text complet (Català)
Peculiaritats del terrer de l'Empordà
Simó Serra Pumarola
31-44
Text complet (Català)
Caracterització ampelogràfica i molecular de la varietat garnatxa roja
Lluís Giralt i Vidal, Anna Puig, Carme Domingo i Gustems
45-55
Text complet (Català)
Taula rodona: una visió del lledoner roig des de l'experiència a l'Empordà
57-59
Text complet (Català)
Le Grenache gris dans le vignoble du Roussillon= La garnatxa grisa en el vinyar del Rosselló
Pierre Torrès
61-70
Text complet (Català)
Fitxes de vinificació i anàlisi química dels vins de garnatxa roja/grisa
71-86
Text complet (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Enviar un artículo
Enviar un artículo
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as
Avisos