Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d’accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
Publicat:
2015-11-25
Articles
Presentació
Eduard Puig i Vayreda
7-8
Text complet
Algunes referències històriques de la varietat garnatxa a l'Empordà
Josep Blanch i Dalmau
9-18
Text complet
Llegenda i veritats d'Arnau de Vilanova sobre el vi dolç natural
Josep Maria Puiggròs i Jové
19-30
Text complet
Peculiaritats del terrer de l'Empordà
Simó Serra Pumarola
31-44
Text complet
Caracterització ampelogràfica i molecular de la varietat garnatxa roja
Lluís Giralt i Vidal, Anna Puig, Carme Domingo i Gustems
45-55
Text complet
Taula rodona: una visió del lledoner roig des de l'experiència a l'Empordà
57-59
Text complet
Le Grenache gris dans le vignoble du Roussillon= La garnatxa grisa en el vinyar del Rosselló
Pierre Torrès
61-70
Text complet
Fitxes de vinificació i anàlisi química dels vins de garnatxa roja/grisa
71-86
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries