Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Declaración de privacidad
Contacto
Sapiña, Fernando
Mètode 50 : estiu 2006
- La ciència a la taula
Els colors del llamàntol
Resumen
PDF (Català)
Mètode 49: primavera 2006
- Monogràfic
L'abre evitern
Resumen
PDF (Català)
Mètode 49: primavera 2006
- La ciència a la taula
Sense calor també es cuina
Resumen
PDF (Català)
Mètode 48: hivern 2005/06
- La ciència a la taula
A foc lent
Resumen
PDF (Català)
Mètode 47: tardor 2005
- La ciència a la taula
El discret encant de les roses de dacsa
Resumen
PDF (Català)
Mètode 46: estiu 2005
- La ciència a la taula
Instruccions per a fer un ou dur
Resumen
PDF (Català)
Mètode 45: maig 2005
- La ciència a la taula
L'aliment del déus
Resumen
PDF (Català)
Mètode 34: estiu 2002
- Monogràfic
Canvi global: el nostre impacte sobre la terra
Resumen
PDF (Català)
Mètode 2006: 51: tardor 2006
- La ciència a la taula
Un conte xinés
Resumen
PDF (Català)
Mètode Núm. 52 (2006): Hivern
- La ciència a la taula
La tècnica de la Fregida
Resumen
PDF (Català)
Mètode 53: primavera 2007
- La ciència a la taula
El miraculós poder espesseïdor de la farina
Resumen
PDF (Català)
Mètode 54: Estiu 2007
- La ciència a la taula
De la farina a la pasta
Resumen
PDF (Català)
Mètode 55: Tardor 2007
- La ciència a la taula
La subtil fragilitat de la maionesa
Resumen
PDF (Català)
Mètode 56: Hivern 2008
- La ciència a la taula
La matèria blana: gels de gelatina
Resumen
PDF (Català)
Mètode 57: Primavera 2008
- La ciència a la taula
Noves textures amb nous gelificants
Resumen
PDF (Català)
Mètode 58: Estiu 2008
- La ciència a la taula
Massa simple, massa senzill, massa elemental
Resumen
PDF (Català)
Mètode 59: Tardor 2008
- La ciència a la taula
Creïlles fregides, la guarnició global
Resumen
PDF (Català)
Mètode 60: Hivern 2009
- La ciència a la taula
Tres pigments: Antocianines (I)
Resumen
PDF (Català)
Mètode 61: Primavera 2009
- La ciència a la taula
De la «melimela» al «chutney», passant pel codonyat
Resumen
PDF (Català)
Mètode 63: Tardor 2009
- La ciència a la taula
Les bossetes de l'eterna joventut
Resumen
PDF (Català)
Mètode 64: Hivern 2010
- La ciència a la taula
Tres pigments III: Carotenoides
Resumen
PDF (Català)
Mètode 65: Primavera 2010
- La ciència a la taula
Coent: Pensa en roig
Resumen
PDF (Català)
Mètode 66: Estiu 2010
- La ciència a la taula
El cinquè sabor
Resumen
PDF (Català)
Mètode 40 : hivern 2003/04
- Monogràfic
El que mengem
Resumen
PDF (Català)
Mètode 33: primavera 2002
- Articles
Confluència d'interessos contra les ciències ambientals?
Resumen
PDF (Català)
Mètode 56: Hivern 2008
- Monogràfic
Matèria d'Art
Resumen
PDF (Català)
Mètode 65: Primavera 2010
- Monogràfic
Nano
Resumen
PDF (Català)
Mètode 65: Primavera 2010
- Monogràfic
Creativitat al servei del futur. El nou impuls de la Nanotecnociència
Resumen
PDF (Català)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as