Els additius alimentaris

Autors/ores

  • Elisabet García Herrero Universitat de Barcelona
  • Abel Mariné Font Universitat de Barcelona

Paraules clau:

Additiu alimentari, seguretat alimentària, tecnologia dels aliments.

Resum

Els additius alimentaris són productes químics afegits als aliments processats per assolir i garantir unes determinades característiques i contribuir a la seva qualitat i seguretat. L’autorització del seu ús depèn del fet que se’n demostri la necessitat i s’acompleixin unes condicions estrictes d’innocuïtat. Es classifiquen segons la funció.

paraules clau: Additiu alimentari, seguretat alimentària, tecnologia dels aliments.

Biografies de l'autor/a

Elisabet García Herrero, Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia i Ciències
de l’Alimentació. Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia

Abel Mariné Font, Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia i Ciències
de l’Alimentació. Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia

Descàrregues

Número

Secció

Articles