Els Vins de les varietats manto negro, moll i callet Autores/as Guillem Vanrell Truyols Resumen Después de una provechosa mañana, en la cual se expusieron las diferentes comunicaciones de la jornada sobre las variedades mallorquinas manto negro, moll y callet, llegó la hora de comer. El lugar elegido fue la bodega Can Amer, en Inca, una de las bodegas más antiguas de la isla, convertida en 1963 en restaurante. Se sirven comidas de cocina tradicional mallorquina, con toques de vanguardia, y la elección de la materia prima se hace con el máximo cuidado. El restaurante conserva el espacio antiguo de cuando era bodega, y se pueden apreciar aún las grandes y antiguas botas que contenían el vino. En 2006 recibió un premio a la mejor carta de vinos. Cada uno de los platos que se sirvieron fue acompañado de un vino mallorquín elaborado exclusivamente o en su mayor parte con las variedades de uva objeto de la jornada. El objetivo, disfrutar del maridaje que nos podía ofrecer la cuidada elección de los vinos y los platos, realizada a partir de la puesta en común de las propuestas hechas por el jefe de cocina y propietario de la bodega, el señor Tomeu Torrens, y el doctor Guillem Vanrell, asesor enológico y encargado de hacer la cata comentada de los vinos degustados. El resultado de todo ello fue el que se muestra a continuación. Descargas Text complet (Català) Publicado 2012-07-23 Cómo citar Vanrell Truyols, G. (2012). Els Vins de les varietats manto negro, moll i callet. Dossiers Agraris, (13), 69–71. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/DA/article/view/76072.001 Más formatos de cita ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descargar cita Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número 13 : Les varietats manto negro, moll i callet Sección Artículos Licencia La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors.Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista DOSSIERS AGRARIS per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents:Els autors cedeixen a la ICEA (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a DOSSIERS AGRARIS.Els autors responen davant la ICEA de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles.La ICEA està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors.Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.La revista DOSSIERS AGRARIS no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.