Els Vins de les varietats manto negro, moll i callet Authors Guillem Vanrell Truyols Abstract Després d'un matí profitós, en què s'exposaren les diferents comunicacions de la jornada sobre les varietats mallorquines manto negro, moll i callet, arribà l'hora de dinar. El lloc escollit fou el celler Can Amer, a Inca, un dels cellers més antics de l'illa, convertit el 1963 en restaurant. S'hi serveixen àpats de cuina tradicional mallorquina, amb tocs d'avantguarda, i l'elecció de la matèria primera es fa amb la màxima cura. El restaurant conserva l'espai antic de quan era celler, i s'hi poden apreciar encara les grosses i antigues bótes que contenien el vi. El 2006 rebé un premi a la millor carta de vins. Cada un dels plats que s'hi serviren anà acompanyat d'un vi mallorquí elaborat exclusivament o en la major part amb les varietats de raïm objecte de la jornada. L'objectiu, gaudir del maridatge que ens podia oferir l'acurada elecció dels vins i dels plats, realitzada a partir de la posada en comú de les propostes fetes pel cap de cuina i propietari del celler, el senyor Tomeu Torrens, i el doctor Guillem Vanrell, assessor enològic i encarregat de fer el tast comentat dels vins degustats. El resultat de tot plegat fou el que es mostra a continuació. Downloads Text complet (Català) Published 2012-07-23 How to Cite Vanrell Truyols, G. (2012). Els Vins de les varietats manto negro, moll i callet. Dossiers Agraris, (13), 69–71. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/DA/article/view/76072.001 More Citation Formats ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Download Citation Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Issue 13 : Les varietats manto negro, moll i callet Section Articles License The intellectual property of articles belongs to the respective authors.On submitting articles for publication to the journal DOSSIERS AGRARIS, authors accept the following terms:Authors assign to ICEA (a subsidiary of Institut d’Estudis Catalans) the rights of reproduction, communication to the public and distribution of the articles submitted for publication to DOSSIERS AGRARIS.Authors answer to ICEA for the authorship and originality of submitted articles.Authors are responsible for obtaining permission for the reproduction of all graphic material included in articles.ICEA declines all liability for the possible infringement of intellectual property rights by authors.The contents published in the journal, unless otherwise stated in the text or in the graphic material, are subject to a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs (by-nc-nd) 3.0 Spain licence, the complete text of which may be found at http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en. Consequently, the general public is authorised to reproduce, distribute and communicate the work, provided that its authorship and the body publishing it are acknowledged, and that no commercial use and no derivative works are made of it.The journal DOSSIERS AGRARIS is not responsible for the ideas and opinions expressed by the authors of the published articles.