Hemeroteca Científica Catalana
Login
Search
Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Editorial Policies
Open Access Policy
Archiving
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Journal Sponsorship
Home
/
Archives
/
2: El sector de carn de vaquí
2: El sector de carn de vaquí
Published:
1999-05-26
Presentation
Presentació
Anna Jacas i Benages
5
(Català)
Articles
Aproximació als reptes actuals del vaquí de carn a Catalunya
Anna Jacas i Benages, Francesc Reguant i Fosas
7-12
Text complet (Català)
La Reforma de la PAC y la carne de vacuno
Valentín Almansa de Lara
13-18
Text complet (Català)
Ganado vacuno de carne. Nuevo escenario y postreforma
R. Valls i Pursals
19-28
Text complet (Català)
Gestió competitiva de l'explotació. Economia de la producció càrnia
Antoni Cañavete Peiró
29-34
Text complet (Català)
La Industrialización, el comercio y el consumo de la carne de vacuno en España
Luis Ferrer Falcón
35-52
Text complet (Català)
La Posició competitiva del sistema català de producció animal després de l'acord de la Ronda Uruguai del GATT
Albert Massot i Martí
53-72
Text complet (Català)
Developed By
Open Journal Systems
Make a Submission
Make a Submission
Language
Català
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians