Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Cerca
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Polítiques editorials
Política d’accés lliure
Arxivament
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Equip Editorial
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Patrocini de la revista
Pàgina d'inici
/
Arxius
/
2: El sector de carn de vaquí
2: El sector de carn de vaquí
Publicat:
1999-05-26
Presentació
Presentació
Anna Jacas i Benages
5
Articles
Aproximació als reptes actuals del vaquí de carn a Catalunya
Anna Jacas i Benages, Francesc Reguant i Fosas
7-12
Text complet
La Reforma de la PAC y la carne de vacuno
Valentín Almansa de Lara
13-18
Text complet
Ganado vacuno de carne. Nuevo escenario y postreforma
R. Valls i Pursals
19-28
Text complet
Gestió competitiva de l'explotació. Economia de la producció càrnia
Antoni Cañavete Peiró
29-34
Text complet
La Industrialización, el comercio y el consumo de la carne de vacuno en España
Luis Ferrer Falcón
35-52
Text complet
La Posició competitiva del sistema català de producció animal després de l'acord de la Ronda Uruguai del GATT
Albert Massot i Martí
53-72
Text complet
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Fer una tramesa
Fer una tramesa
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries