Els Vins de les varietats manto negro, moll i callet Autors/ores Guillem Vanrell Truyols Resum Després d'un matí profitós, en què s'exposaren les diferents comunicacions de la jornada sobre les varietats mallorquines manto negro, moll i callet, arribà l'hora de dinar. El lloc escollit fou el celler Can Amer, a Inca, un dels cellers més antics de l'illa, convertit el 1963 en restaurant. S'hi serveixen àpats de cuina tradicional mallorquina, amb tocs d'avantguarda, i l'elecció de la matèria primera es fa amb la màxima cura. El restaurant conserva l'espai antic de quan era celler, i s'hi poden apreciar encara les grosses i antigues bótes que contenien el vi. El 2006 rebé un premi a la millor carta de vins. Cada un dels plats que s'hi serviren anà acompanyat d'un vi mallorquí elaborat exclusivament o en la major part amb les varietats de raïm objecte de la jornada. L'objectiu, gaudir del maridatge que ens podia oferir l'acurada elecció dels vins i dels plats, realitzada a partir de la posada en comú de les propostes fetes pel cap de cuina i propietari del celler, el senyor Tomeu Torrens, i el doctor Guillem Vanrell, assessor enològic i encarregat de fer el tast comentat dels vins degustats. El resultat de tot plegat fou el que es mostra a continuació. Descàrregues Text complet Publicat 2012-07-23 Com citar Vanrell Truyols, G. (2012). Els Vins de les varietats manto negro, moll i callet. Dossiers Agraris, (13), 69–71. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/DA/article/view/76072.001 Més formats de citació ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descarregar citació Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número 13 : Les varietats manto negro, moll i callet Secció Articles Llicència La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors.Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista DOSSIERS AGRARIS per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents:Els autors cedeixen a la ICEA (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a DOSSIERS AGRARIS.Els autors responen davant la ICEA de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles.La ICEA està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors.Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.La revista DOSSIERS AGRARIS no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.