Hemeroteca Científica Catalana
Entrar
Buscar
Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Actual
Archivos
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Declaración de privacidad
Contacto
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 14 Núm. 2 (2011)
Vol. 14 Núm. 2 (2011)
Publicado:
2011-11-08
Research Reviews
Proteins influencing foam formation in wine and beer: the role of yeast
Lucía Blasco, Miquel Viñas, Tomàs G. Villa
61-71
PDF (English)
Research Articles
Electricity generation by microorganisms in the sediment-water interface of an extreme acidic microcosm
Juan García-Muñoz, Ricardo Amils, Víctor M. Fernández, Antonio L. De Lacey, Moustafa Malki
73-81
PDF (English)
Comparison of the gut microbiota from soldier and worker castes of the termite Reticulitermes grassei
Mercedes Berlanga, Bruce J. Paster, Philippe Grandcolas, Ricardo Guerrero
83-93
PDF (English)
Screening and evaluation of antiparasitic and in vitro anticancer activities of Panamanian endophytic fungi
Sergio Martínez-Luis, Lilia Cherigo, Sarah Higginbotham, Elizabeth Arnold, Carmenza Spadafora, Alicia Ibañez, William H. Gerwick, Luis Cubilla-Rios
95-102
PDF (English)
Identification of lactobacilli residing in chicken ceca with antagonism against Campylobacter
Soumaya Messaoudi, Gilles Kergourlay, Albert Rossero, Mounir Ferchichi, Hervé Prévost, Djamel Drider, Mohamed Manai, Xavier Dousset
103-110
PDF (English)
Genomics and transcriptomics characterization of genes expressed during postharvest at 4°C by the edible basidiomycete Pleurotus ostreatus
Lucía Ramírez, José Antonio Oguiza, Gúmer Pérez, José Luis Lavín, Alejandra Omarini, Francisco Santoyo, Manuel Alfaro, Raúl Castanera, Alejandra Parenti, Elaia Muguerza, Antonio G. Pisabarro
111-120
PDF (English)
Desarrollado por
Open Journal Systems
Idioma
Català
English
Español
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as