Hemeroteca Científica Catalana
Inici de la sessió
Passar al contingut principal
Passar al menú de navegació principal
Passar al peu de pàgina del lloc
Open Menu
Últim número
Arxius
Quant a
Sobre la revista
Trameses
Declaració de privacitat
Contacte de la revista
Villa, Tomás G.
International Microbiology Vol. 6 Núm. 3 (2003)
- Editorial
In memory of Herman J. Phaff (1913–2001)
Detalls
PDF (English)
International Microbiology Vol. 2 Núm. 4 (1999)
- Review Articles
Isolation and typing methods for the epidemiologic investigation of thermotolerant campylobacters
Resum
PDF (English)
International Microbiology Vol. 14 Núm. 2 (2011)
- Research Reviews
Proteins influencing foam formation in wine and beer: the role of yeast
Resum
PDF (English)
International Microbiology Vol. 3 Núm. 2 (2000)
- Articles
Isolation and taxonomic study of a new canthaxanthin-containing bacterium,
Gordonia jacobaea
MV-1 sp. nov
Resum
PDF (English)
International Microbiology Vol. 6 Núm. 3 (2003)
- Review Articles
Learning from yeasts: intracellular sensing of stress conditions
Resum
PDF (English)
International Microbiology Vol. 10 Núm. 2 (2007)
- Articles
Putative ancient microorganisms from amber nuggets
Resum
PDF (English)
International Microbiology Vol. 11 Núm. 2 (2008)
- Articles
Genetic stabilization of Saccharomyces cerevisiae oenological strains by using benomyl
Resum
PDF (English)
International Microbiology Vol. 14 Núm. 4 (2011)
- Articles
A new disruption vector (pDHO) to obtain heterothallic strains from both Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus
Resum
PDF (English)
International Microbiology Vol. 8 Núm. 1 (2005)
- Research Notes
Influence of culture conditions of
Gordonia jacobaea
MV-26 on canthaxanthin production
Resum
PDF (English)
International Microbiology Vol. 14 Núm. 1 (2011)
- Articles
Influence of nutritional and environmental factors on ethanol and endopolygalacturonase co-production by Kluyveromyces marxianus CCEBI 2011
Resum
PDF (English)
Desenvolupat per
Open Journal Systems
Llengua
Català
English
Español
Informació
Per a lectors/es
Per als autors/ores
Per als bibliotecaris/àries