Descripció del tast de vins elaborats amb la varietat sumoll Autores/as Montse Nadal Joan Rovira Resumen El trabajo consta de dos partes: en la primera se introducen las características de la variedad (aptitudes agronómicas y enológicas) que tienen relación con el perfil sensorial, mientras que en la segunda se presenla descripción de la cata de los diferentes tipos de vinos que se producen a partir de uvas de sumoll. Al final se adjuntan las fichas de los análisis de los vinos, donde sucintamente constan datos generales de la vendimia y del tipo de vinificación realizada. Descargas Text complet (Català) Publicado 2013-04-22 Cómo citar Nadal, M., & Rovira, J. (2013). Descripció del tast de vins elaborats amb la varietat sumoll. Dossiers Agraris, (14), 65–76. Recuperado a partir de https://revistes.iec.cat/index.php/DA/article/view/80509.001 Más formatos de cita ACM ACS APA ABNT Chicago Harvard IEEE MLA Turabian Vancouver Descargar cita Endnote/Zotero/Mendeley (RIS) BibTeX Número 14 : La varietat sumoll Sección Artículos Licencia La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors.Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista DOSSIERS AGRARIS per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents:Els autors cedeixen a la ICEA (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a DOSSIERS AGRARIS.Els autors responen davant la ICEA de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles.La ICEA està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors.Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.La revista DOSSIERS AGRARIS no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.