Revista Catalana de Micologia, Vol. 21

Alguns fongs interessants del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Jaume Llistosella i Vidal, Jordi Vila i Garcia, August Rocabruna i Llavanera, Manuel Tabarés Carriedo, Xavier Llimona i Pagès

Resum


El treball recull les espècies més interessants identificades recentment en l 'àrea de la Plaça dels Arbre, vora el riu Escrita, aigües avall de l 'Estany de Sl. Maurici, en una densa avetosa Són les següents: Tilachlidiopsis ' racemosa Keissl., Chrysomphalina grossula (Pers.) Norvell, Redhead et Arnmirati Clitocybula lacerata (Scop.) Métrod, Entoloma kuehnerianum Noordel., Hypsizygus ulmarius (Bull. : Fr. ) Redhead, Lactarius luridus (Pers. : Fr.) Gray, L. trivialis (Fr. : Fr.) Fr., Nidularia deformis (Willd. : Pers.) Fr. i Russula rhodopoda ZV3ra ap. Melzer et Zvara.

Text complet: Text complet


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caAixí, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

 

ISSN: 2014-0452 (edició electrònica); 1135-1225 (edició impresa).