Revista Catalana de Micologia, Vol. 21

Studi sul genere Agaricus. II. A. heterocystis Heinem et Goos., una specie africana naturalizzata in Sardegna ed A. fragilivolvatus, nuova specie della sezione Clarkeinda

Marco Contu

Resum


Agaricus heterocystis, una espècie d'origen africà que pertany a la secció Arvenses, sembla haver-se natural itzat a Sardenya, on ha estat recol·lectada diverses vegades. Es presenta una descripció d'aquesta espècie feta a partir del material sard. Es descriu A. fragilivolvatus com a espècie nova de la secció Clarkeinda, i es discuteix la seva delimitació respecte dels taxons propers.

Text complet: Text complet


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caAixí, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

 

ISSN: 2014-0452 (edició electrònica); 1135-1225 (edició impresa).