Jueus aragonesos i castellans en trànsit, instal·lats o conversos a Marsella. Documents inèdits (1488-1508) - Iancu-Agou, Danièle (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2022)
El buidatge documental dels arxius departamentals de Bouches-du-Rhône (Marsella) d’entre els anys 1488 i 1508 ha permès afegir setanta-cinc noms als cent divuit refugiats ibèrics esmentats per Isidore Loeb a finals del segle xix (1884).