Carme Batlle i Gallart. L’aljama de la Seu d’Urgell medieval: Una comunitat jueva del Pirineu català. Barcelona: Rafael Dalmau, 2016. 246 p.; 19,5 cm. ISBN 978-84-232-0818-0. - Moliné, Enric (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2017)