Nou epitafi hebreu reutilitzat en la muralla de Tortosa - Casanovas i Miró, Jordi (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2016)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]-->Aquest és un treball d’actualització del repertori epigràfic hebraic de la ciutat de Tortosa, propiciat per la troballa casual d’un nou fragment d’inscripció reaprofitat en la muralla del segle xiv. D’aquesta manera es contribueix modestament a un millor coneixement d’aquest tipus de textos funeraris, tant pel que fa als aspectes filològics i arqueològics com a les circumstàncies de la seva reutilització posterior, seguint unes pautes cada cop més ben conegudes gràcies a la troballa, ara més freqüent, de nous materials. Paraules clau: epigrafia hebrea, epitafi, reutilització, muralles, Tortosa, 1368 <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <mce:style><! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} --> <!--[endif] -->