Els jueus de l'aljama de Cervera i els seus béns immobles l'any 1453 - Llobet Portella, Josep M. (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2016)
Aquest article conté la transcripció de la part d’un document notarial que permet conèixer el nom dels jueus adults que habitaven als dos calls —l’Inferior i el Superior— que hi havia a Cervera l’any 1453, qui eren els propietaris de béns immobles i, finalment, quins eren aquests béns immobles i on estaven situats. Aquesta informació s’indica detallada als tres apartats que precedeixen el text documental. Paraules clau: jueus, béns immobles, Cervera, Catalunya, 1453