El «Llibre de les lleis dels països». Un diàleg filosòfic en llengua aramea-siríaca de l’escola de Bardesanes d’Edessa - Ferrer, Joan (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2025)
«Llibre de les lleis dels països», traducció del Liber Legum Regionum, Περὶ εἱμαρμένης, o De fato de Bardesanes d’Edessa.