Els préstecs dels jueus al Consell Municipal de Cervera (1332-1333) - Llobet i Portella, Josep M. (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2023)
En aquest article, a partir principalment d’unes anotacions del llibre de clavaria de l’any 1333 i d’uns comentaris del llibre de consells dels anys 1332-1333 de la Paeria de Cervera, donem diversa informació sobre els préstecs que feren en aquell temps alguns jueus al Consell Municipal d’aquesta població. Adjuntem la bibliografia de les obres citades i la transcripció de les susdites anotacions.