Ulisse Cecini; Eulàlia Vernet (ed.). Studies on the Latin Talmud. Bellaterra: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, 2017. 197 p.; 23 cm. ISBN 978-84490-7253-6. (Documents; 113) - Cortès i Minguella, Enric (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2018)
Es tracta d’una col·lecció d’articles –corregits i augmentats– que foren presentats al 51è Congrés Internacional d’Estudis Medievals (maig 2016, Western Michigan University, Kalamazoo; MI, USA) i al 23è International Medieval Congress (Juliol 2016 University of Leeds, UK). S’inicia amb l’article il·luminador d’Alexander Fidora sobre el lloc que ocupa la versió llatina en la polèmica anti-jueva medieval; allí s’aprofundeix en el que havia publicat abans el mateix autor que dirigeix el grup d’investigadors per a l’edició crítica del llatí talmúdic intitulat Extractiones de Talmud.