La ubicació dels calls jueus de Cervera - Llobet Portella, Josep M. (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2019)
En aquest article comentem i transcrivim aquelles parts de setze documents —datats entre els anys 1494 i 1876— que permeten saber la ubicació exacta dels dos calls jueus existents a Cervera durant l’edat mitjana. D’aquests documents, deu corresponen al call Inferior o Jussà i sis fan referència al call Superior o Sobirà. Paraules clau: jueus, calls, documentació notarial, Cervera, Catalunya, edat mitjana