Documents dels jueus de Cervera sobre casaments, dots, donacions i repudis (1351-1481) - Llobet Portella, Josep M. (TAMID. Revista Catalana Anual d’Estudis Hebraics, 2013)
Són comentats i transcrits vint documents, que van des de l’any 1351 fins al 1481, referents a jueus de Cervera. Un dels documents conté uns capítols matrimonials, divuit aporten informació sobre dots i donacions, i un altre va ser originat per un repudi. Al final de l’article, s’inclou un índex amb els noms dels jueus esmentats als documents. Paraules clau: jueus, casaments, dots, donacions, repudis, Cervera, Catalunya, segle xiv, segle xv