Self-similar proles in Analysis of Fluids. A 1D model and the compressible Euler equations - Cao-Labora, Gonzalo (Reports@SCM, 2021)
Presentem dos nous resultats en anàlisi de fluids relacionats amb l’existència de singularitats fent servir perfils autosimilars i anàlisi d’estabilitat al voltant d’ells. El primer resultat és una nova prova de la formació de singularitats per l’equació d’Okamoto-Sakajo-Wunsch amb petit paràmetre fent ús d’un perfil autosimilar aproximat. A la segona part trobem nous perfils autosimilars, radials i suaus, per a l’equació d’Euler compressible i isentròpica. Aquest és el primer perfil d’aquest tipus trobat pel cas de gasos monoatòmics.