On the concept of fractality for groups of automorphisms of a regular rooted tree - Uria-Albizuri, Jone (Reports@SCM, 2016)
L’objectiu d’aquest article és discutir i aclarir la noció de fractalitat per a subgrups del grup d’automorfismes d’un arbre arrelat i regular. Per això, definim tres tipus de fractalitat i demostrem, donant contraexemples, que no són equivalents. També presentem alguns resultats que ajuden a determinar el tipus de fractalitat d’un grup donat.