L’elaboració d’un diccionari d’incendis forestals adreçat a personal expert: estratègies metodològiques - Gil-Puig, Adriana (Terminàlia, 2023)
El foc forestal és un element consubstancial amb la Mediterrània que, arran del canvi climàtic i de l’abandonament rural, ha esdevingut una problemàtica ambiental de primer ordre. Presentem el treball d’elaboració d’una aplicació terminològica sobre incendis forestals adreçada a especialistes que desenvolupen la seva activitat professional en l’àmbit lingüístic català. Expliquem succintament el procés de confecció del diccionari especialitzat posant l’èmfasi en la importància de delimitar el tema amb coneixença i de tenir en compte les necessitats professionals a l’hora de dissenyar-lo perquè siga útil socialment.