Diccionario gastronómico de hongos mexicanos: la rellevància d’un diccionari gastronòmic cultural i la variació terminològica - Linares Colmenares, Laura Gabriela; Ramírez-Terrazo, Amaranta; Colín Rodea, Marisela (Terminàlia, 2023)
Aquest article presenta un estudi terminològic de la varietat d’espècies de fongs comestibles existents a Mèxic. Partint de la teoria comunicativa de la terminologia, de Cabré (1999), i plantejant els noms dels fongs com a unitats terminològiques culturals, proposem el primer Diccionari gastronòmic de fongs mexicans (DIGAHONMEX), el qual en, la primera versió del qual abasta fongs de la zona metropolitana, desenvolupa una macroestructura i una microestructura adreçades a cuiners i gastrònoms i inclou des de la informació biològica bàsica fins a les formes adequades de cocció i receptes.