Josep Termes, el ciutadà i l’historiador - Colomines i Companys, Agustí (Terminàlia, 2022)
Josep Termes va morir el 9 de setembre de 2011. Ja fa una dècada, per tant, i la historiografia catalana encara no se n’ha refet.