Terminology work in China - Lu, Zebing (Terminàlia, 2022)
El treball de terminologia a la Xina sembla lluny del context occidental. En aquest article se n’ofereix una visió general tot fent un recorregut pels llibres i els estudiosos de l’antiga Xina per observar els glossaris i les idees sobre la terminologia. Les institucions oficials de planificació de la terminologia es van establir durant la modernització del país amb l’intercanvi de la ciència i la tecnologia entre la Xina i països estrangers. Actualment, una institució autoritzada a la Xina contemporània funciona com a agència d’alta direcció en terminologia. L’article també presenta altres organitzacions que contribueixen al treball en terminologia i al desenvolupament de plataformes digitals terminològiques a la Xina.