La creatividad léxica: tendencias en la formación de ocasionalismos por prefijación (Lexical creativity: Trends in the formation of nonce words by prefixing) - Bueno Ruiz, Pedro Javier (Terminàlia, 2021)
En aquest article es presenten, a través de l’estudi dels ocasionalismes formats per prefixació i de la seva delimitació teòrica, algunes tendències en la formació d’aquestes unitats que estan estretament relacionades amb la creativitat lèxica del parlant. Com a resultat de la investigació es mostra la classificació resultant de la constitució del corpus i les tendències en la productivitat dels prefixos en relació amb els ocasionalismes.