Metodología para la extracción e identificación de candidatos a términos en el ámbito de la bioquímica - Olmo Cazevieille, Françoise; López Mateo, Coral (Terminàlia, 2017)
En aquest article descrivim el procés d'extracció de candidats a termes de textos alemanys de l'àmbit de la bioquímica. A més, resolem de manera efectiva el silenci generat en l'extracció a través de la recerca de «termes mare» (Ahmad i Rogers, 2001) i de morfemes específics del domini (Heid, 1998). La metodologia aplicada és extrapolable a altres camps científics relacionats.