La terminologia catalana de l'àmbit de la informàtica a través del temps i dels reculls terminològics - Montesinos López, Anna I. (Terminàlia, 2013)
<!--[if gte mso 9]> 0 0 1 69 380 UPV 3 1 448 14.0 <![endif]--> <!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false EN-US JA X-NONE <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--> <!--[if gte mso 10]> <mce:style><! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-ansi-language:EN-US;} --> <!--[endif] --> <!--StartFragment-->En aquest treball s’estudien els trets de la terminologia informàtica en llengua catalana dels reculls terminològics que s’han editat des dels seus inicis fins avui. S’hi analitzen les fonts terminològiques que han determinat els usos i les propostes terminològiques al llarg del temps. En aquest sentit, s’hi mostren els canvis que s’han experimentat quant al suport, els receptors, els objectius i les tendències terminològiques d’aquestes obres.<!--EndFragment-->