La normalització internacional en geologia - Reguant i Serra, Salvador (Terminàlia, 2010)
Breu recorregut per les principals fonts de normalització de la terminologia geològica, que revisa diverses tradicions lingüístiques, alguns diccionaris de referència i les iniciatives de diverses comissions internacionals (mineralogia, petrologia i paleontologia). La segona part de l’article se centra en el treball de la Comissió Internacional d’Estratigrafia (ICS), que s’ocupa de la normalització dels termes del seu àmbit, mitjançant la Guia estratigràfica internacional (ISG), actualitzada l’any 1994. L’article inclou la traducció al català de la versió resumida de la guia.