Garbell: l’avaluador automàtic de neologismes catalans (Garbell: the automatic catalans neologisms analyzer) - Freixa Aymerich, Judit (Terminàlia, 2022)
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0.0001pt; line-height: 22px; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif; text-align: justify; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">El Garbell és una eina que avalua neologismes i determina si són més o menys diccionaritzables tenint en compte criteris d’ús, documentals i lingüístics. El resultat, en format web, públic i gratuït, és una eina molt innovadora que serveix de diccionari complementari i progressiu per al català.