Educar en materia de feminismo y violencia de género: el alcance del diccionario (Education on feminism and gender-based violence: the scope of the dictionary) - Guerrero García, Beatriz (Terminàlia, 2022)
Mitjançant la confecció de propostes de definició de 10 termes a partir de definicions reals d’alumnes de secundària, es pretén estudiar com construeixen el significat de paraules especialitzades els estudiants d’ESO i valorar el mètode lexicogràfic bottom-up. Es va observar que les diferències de conceptualització entre primer i segon cicle d’ESO són prou significatives com per a considerar establir dos subtipus de diccionaris destinats a l’educació secundària.