El tractament lexicogràfic de la sufixació apreciativa en català - Freixas Cardona, Martí (Terminàlia, 2020)
La representació de l’afixació apreciativa en els diccionaris de la llengua general suposa un autèntic repte per als lexicògrafs, ja que són peces lèxiques amb certes particularitats en les quals intervenen factors pragmàtics marcats per la situació comunicativa i els parlants. En aquest treball presentem el tractament que reben en diferents obres lexicogràfiques catalanes els sufixos que vehiculen usos amb connotacions pragmàtiques per determinar com s’apliquen aquests valors apreciatius.